Verwijzing

Contact


U kunt mij bereiken via de praktijktelefoon 071 5127843 of 06 40613294 


Spreek zo nodig een boodschap in op het antwoordapparaat. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug. U kunt mij ook bereiken via e-mail:  gvanderwerf@hetnet.nl


De praktijk is gelegen aan de Zoeterwoudsesingel 87, 2313 EM te Leiden.

Openings tijden: maandag tot en met donderdag.


Klik hier voor map en routeplanning >


Waarneming:

Tijdens de vakantie periode, in geval van nood, kunt u een beroep doen op mijn collega therapeut:

Pety Oprinsen, telefoon: 071 5726063.


Spoedeisende Hulp:

Voor spoedeisende hulp buiten kantooruren kunt u contact opnemen met uw huistarts of met de huisartsenpost, die indien nodig kan doorverwijzen naar de crisisdienst.


Voor Verwijzers


Onze praktijk behandelt mensen met verschillende psychische problemen. Zowel individuele hulp, als relatie- en gezinstherapie.

Onze praktijk is toegerust voor de behandeling van patienten met uiteenlopende As I en As II problematiek. Uitzondering hierop vormen psychoses, verslavingsproblematiek of ernstige suïcidaliteit.


We hanteren geen wachtlijst. Buiten de vakanties zullen wij patienten binnen 3 weken in behandeling nemen. Als de aanmeldwachttijd langer is neem ik tijdelijk geen nieuwe patienten aan. Informeer naar de actuele wachttijd. Er is geen behandelwachttijd. Indien er geen ruimte is voor nieuwe aanmeldingen of indien u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met mij om te overleggen over alternatieven.

Mocht verder overleg nodig zijn bij een verwijzing bel dan ons praktijknummer 071 5127843 of geef aan, via het antwoordapparaat, wanneer u teruggebeld kunt worden.

Ik ben ook mobiel bereikbaar 06 40613294, of per e-mail: gvanderwerf@hetnet.nl


De landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten heeft een folder met informatie voor verwijzers. Deze folder kunt u hieronder downloaden:


LVVP verwijzersfolder >